06 30 322 8319 info@innovv.hu

Az INNOVV C5 kamerát a tulajdonosok igényeire tervezték!

C5 akció kamera nem csak motorosoknak. Szeretjük a szabadság érzését és a gurulást. A meglepő helyzetekre tekintettel egyre többen rögzítjük az úton történteket. Az Innovv által fejlesztett termékek tartósságra lettek tervezve. A termékek jól tűrik az időjárás viszontagságait és az utak egyenetlenségeit.

Innovv C5

Az INNOVV C5-öt dicsérik az egyszerű, de rendkívül hatékony kialakításáért, könnyű súlyáért, kis méreteiért és megbízhatóságáért. A lencse tok CNC alumínium vágással készült, a videó felvevő egység doboza alumínium extrudálással, tartósságra tervezett.

C5 Bemutatása

Innovv C5 vízálló kamera rendszer a sebesség és a gyorsulás szerelmeseinek.

Felvétel

HD 1080p / 30fps
720p / 60fps

Folyamatosan rögzít amíg a kártya be nem telik, vagy hurokba kapcsolva felülírja a régi videókat, hogy soha ne szakadjon meg a felvétel.

Nem kell tölteni

Nem merül le mert a jármű biztosítja a tápellátást.

Tekintse meg az élő felvételeket és a beállításokat a mobiltelefonján

Letöltheted a videofájlokat a C5 kamerából a mobiltelefonodra, és megoszthatod az élményeidet barátaiddal a közösségi médiákon keresztül. A megosztás egyszerű és szórakoztató!

A vízálló kamera lencséje erős esőzések, viharok és erős szelek esetén is rögzíti akalandokat. A DVR, a Power átalakító esőálló, nem aggódik a belsejében vagy a sérült vízben.

A széleskörű telepítési igények kielégítésére 1,8 méteres, 3 méteres és 5 méteres videó kábel hosszúságú készleteket is vásárolhatsz.

A C-típusú USB-csatlakozó, könnyen kezelhető csavarokkal biztosítja, hogy a csatlakozás egyszerű és biztonságos legyen.

DC 12V – 5V átalakító

Intelligens tervezés, Kis méret, jól megépített, stabil csatlakozás, 2A tápfeszültség-biztosíték, a teljes készlet vízálló.

Bekötése:
– Vörös huzal: Pozitív akkumlátor csatlakozó.
– Fekete huzal: negatív akkumlátor csatlakozó.
– Sárga huzal: Csatlakoztasson minden olyan modulhoz, amely bekapcsol a gyújtás bekapcsolása után (fejfény, próbafény, stb.) Ez lehetővé teszi, hogy a fényképezőgép felismerje, mikor kell váltani a parkolási mód és a vezetés mód között.

Jellemzők:

– A parkolás és a vezetés mód közötti a váltás automatikus.
– Az intelligens tápegység 10 másodperccel késlelteti a felvétel indítását a gyújtás bekapcsolása után.

Rejtett elhelyezés

Megtalálja-e a kamerákat ezeken a motorkerékpárokon? A rejtett telepítés óvja a kamerákat, mivel nem veszik észre.

Facebook
Instagram
YouTube