A K2 akciókamera szett két kamerával, GPS-el és állandó tápellátással kiváló a több órás túrákra illetve a mindennapos közlekedésben. Mindemellett még mobil app is jár hozzá a felvételek és beállítások könnyű kezeléséhez.

Az Innovv K2 termékét a motorcycle.com magazin besorolta a legjobb motoros termékek közé.
A K2 technikai részletei a kép alatti táblázatban szerepelnek. Videó mintákat a globális Innovv videómegosztó csatornán lehet találni.

K2 alkotóelemei

innovv k2 parts

Videó felbontás

Két felbontás támogatott minden felvételi módban (Folyamatos, Hurok, Pillanatfelvétel).

  1. HD 1080p / 30fps
  2. 720p / 60fps

Mindkét üzemmódban folyamatosan rögzít amíg a kártya be nem telik, vagy hurokba kapcsolva felülírja a régi felvételeket, hogy soha ne hagyja abba a felvételt. (a legrégebbi felvételeket törli először, de egy nagy kártya esetében órák telhetnek el az első videó törléséig. ). Még hurok üzemmódban is készíthető egy pillanatkép egy eseményről, amit megvédhet a törléstől.

Főbb tulajdonságok

Kiváló minőségű termék

Az egyszerű és kompakt stílus mellett, minden alkatrész szélsőséges körülményekre lett tervezve. A teljes rendszer tartósságra gyártott kifejezetten motorkerékpárokhoz. A K2 az egyik legjobb motoros kamera ma.

Automatikus, folyamatos videofelvétel biztonsági funkciókkal

Indítás után 10 másodperccel (opcionális) elindul a felvétel. Ennyire egyszerű. Megbízható motoros kamera, alig észrevehető és mindig megy. A magas minőségű autós dashcam megoldásokhoz hasonlóan a K2 is támogatja a körkörös (Loop recording) felvételt.

Beépített GPS, automatikusan rögzíti az útvonalat

A beépített GPS-nek köszönhetően az INNOVV K2 felvételek tartalmazzák a hely és sebesség adatokat. A mobilalkalmazással térképén   követhető az útvonal, a terep, és a túrák nyomon követhetőek és megoszthatóak barátokkal, ismerősökkel. A GPS könnyen  kikapcsolható  az App segítségével. 

Mobilalkalmazás egyszerű videó letöltéshez

Videók megtekintésére és letöltésére, valamint beállítások megváltoztatására és az élő videó megtekintésére van lehetőség közvetlenül  amobiltelefonján. Beépített funkciókat tartalmaz a konfiguráláshoz és megosztáshoz. 

100% időjárásálló kamerarendszer

A K2 motorkerékpárokhoz készült és nem számít, hogy milyen rossz az időjárás, biztos lehet benne, hogy teljesen védett. Tehát, jöhet  zivatar, erős eső vagy pocsolya.

Az Innovv K2 egy első és hátsó FULL HD kamerából álló, motoros akció kamera rendszer

Egyszerűen felszerelhető, robusztus, időjárásálló és megbízható. Legfeljebb 256 GB Micro SD kártyát támogat ami lehetővé tesz akár 19 órányi Full HD felvételt is. Az INNOVV K2 kettős kamera rendszer egy a motorkerékpárra felszerelt megoldás.

DC 12V - 5V átalakító

Intelligens tervezés, Kis méret, jól megépített, stabil csatlakozás, 2A tápfeszültség-biztosíték, a teljes készlet vízálló

Bekötése:
Vörös huzal: Pozitív akkumulátor csatlakozó.
Fekete huzal: negatív akkumulátor csatlakozó.
Sárga huzal: Csatlakoztasson minden olyan modulhoz, amely bekapcsol a gyújtás bekapcsolása után (fejfény, próbafény, stb.) Ez lehetővé teszi, hogy a fényképezőgép felismerje, mikor kell váltani a parkolási mód és a vezetés mód között.

Jellemzők:

A parkolás és a vezetés mód közötti a váltás automatikus.
Az intelligens tápegység 10 másodperccel késlelteti a felvétel indítását a gyújtás bekapcsolása után.

Vezetékek csatlakoztatása

K2 technikai részletek a fenti táblázatban.

Twitter
Visit Us
Follow Me
INSTAGRAM
YOUTUBE
YOUTUBE