Barion Pixel
06 harminc 091 9819 info@innovv.hu

Minden termék

A motorozás élményét rögzíthetjük akció kamerák segítségével és a nem várt események később visszanézhetőek. Minden termék gondosan tervezett és tartásságra megépített. A pontos GPS koordinátáknak köszönhetően akar a videó megtekintésével egyidőben térképen is követhetjük az események helyét.

Vízálló akció kamerák nem csak motorosoknak. Járműre szerelhető, folyamatos felvételt biztosító rendszer. Gyorsan és egyszerűen használható és mobil appal konfigurálható.

Az Innovv által kifejlesztett kamera rendszerek és kiegészítők egyszerűsítik a biztonségi videő felvételek készítését és egyéb elektromos berendezések tápellátását. Nem kell az aksi lemerülése miatt aggódni többé.

A vízálló C5 kamera és folyamatosan rögzít a gyújtás bekapcsolása után. A hangfelvétel egyszerűen megoldható egy külső mikrofon csatlakoztatásával.

Akció kamera és egyéb elektronikai tartozékok nem csak motorosoknak.
Videó rögzítéshez és más eszközök tápellátásához USB töltők. Tápellátást biztosító megoldások és mikrofon kiegészítő.

Ha már van eszköz és csak a tápellátás hiányzik akkor ezt a terméket ajánljuk vagy egy másik biztonságos tápellátást biztosító eszközt. Néha a legrosszabbkor tud lemerülni a kamera, de van megoldás az állandó tápellátásra. Biztosítékkal ellátott tápellátás amint a gyújtást ráadjuk és többé nem kell aggódni az aksi lemerülése miatt.

1–9 termék, összesen 11 db

Facebook
Instagram
YouTube