Barion Pixel
06 harminc 091 9819 info@innovv.hu
Akció!

Innovv K5 – 4K motoros fedélzeti kamera

149 990 Ft184 990 Ft

A 4K motoros fedélzeti kamera megnyugtat majd, mert a közlekedési helyzeteket folyamatosan rögzíteni tudod. A beépített Innovv motoros kamerákkal a motorozásra fókuszálhatsz és csökkented a nyüglődést a sok kiegészítővel. A 4K motoros első fedélzeti kamera és a FullHD hátsó kamera észrevétlen működése kényelmessé teszi a használatát.

Itt elérheted a kamerához tartozó felhasználó leírást: Magyar nyelvű felhasználói leírás

Kamerák

Sony 8-megapixel kiváló minőségű 4K motoros fedélzeti kamera elől Ultra HD felbontással, egy külső mikrofon és egy hátsó kamera, amely kristálytiszta Full HD minőségben rögzít.

GPS

A szett tartalmaz egy GPS-t, egy távkapcsolót, G-szenzort és 5V DC átalakítót a tápellátást biztosítására. A motoros kamera egyszerűen felszerelhető, időjárásálló és nem kell tölteni. A részletes technikai adatokat megtalálod itt. A motorozási élményét rögzíthetjük a fedélzeti kamerák segítségével és visszanézhetjük a nem várt eseményeket. Pontos GPS koordinátáknak köszönhetően akar a videó megtekintésével egyidőben térképen is követhetjük az események helyét.

Vízálló

Vízálló akció kamerák nem csak motorosoknak. Járműre szerelhető, folyamatos felvételt biztosító rendszer. Gyorsan és egyszerűen használható és mobil appal konfigurálható. Az Innovv által kifejlesztett kamera rendszerek és kiegészítők egyszerűsítik a biztonsági videó felvételek készítését és egyéb elektromos berendezések tápellátását.

A vízállóság biztosításához elengedhetetlen a felvevő egység ajtajának két csavarral történő szoros rögzítése. Instrukciók itt!

Nem kell tölteni

Nem kell az akkumulátor lemerülése miatt aggódni többé. Az Innovv kamerák a motorkerékpárról kapják a tápellátást.

A ‘Firmware frissítés’ vagy egyszerűen szoftver frissítés egy opcionális kényelmi szolgáltatás. A termék szoftverének frissítését a vevő önállóan elvégezheti a felhasználói leírás szerint.

A fizetendő ár bruttó végösszeg ami 27% ÁFA-t tartalmaz.

Kérjük a termék raktáron lévő darabszámát ellenőrizze. A szállítási határidőt a raktáron lévő készlet esetén tudjuk tartani. Amennyiben nincs raktáron a termék, akkor két-három hétre növekszik a szállítási idő.

110 vásárlás eddig

Cikkszám: K5 Kategóriák: ,

4K motoros fedélzeti kamera rendszer tartalma

○ 1 x 4K motoros fedélzeti kamera
○ 1 x külső mikrofon
○ 1 x Full HD kamera vezetékkel
○ 1 x GPS egység
○ 1 x távirányító egység
○ 1 x 12V to 5V átalakító
○ 2 x Kamera felfogató szett
○ 1 x Felhasználói leírás (PDF)
○ 1 x SD kártya olvasó

Az Innovv terméket gyártó felhasználóbarát hozzáállása évek óta biztosítja a vevők elégedettségét.

Itt elérheted a kamerához tartozó technikai részleteket: K5 technikai részletek

További információk

Tömeg 0,95 kg
Méretek 20 × 15 × 7 cm
Memória kártya

128GB Memória kártyával és Firmware frissítéssel, 128GB Memória kártyával, 256 GB Memória kártyával, 256GB Memória kártyával és Firmware frissítéssel, Memória kártya nélkül

Facebook
Instagram
YouTube