K5 – 4K motoros fedélzeti kamera

159 900 Ft169 900 Ft

A 4K motoros fedélzeti kamera megnyugtat majd, mert a közlekedési helyzeteket folyamatosan rögzíted. A beépített Innovv motoros kamerákkal a motorozásra fókuszálhatsz és csökkented a nyüglődést a sok kiegészítővel. A 4K motoros első fedélzeti kamera és a FullHD hátsó kamera észrevétlen működése kényelmessé teszi a használatát.

Magyar nyelvű felhasználói leírás.

Kamerák

Sony 8-megapixel kiváló minőségű 4K motoros fedélzeti kamera elől Ultra HD felbontással, egy külső mikrofon és egy hátsó kamera, amely kristálytiszta Full HD minőségben rögzít.

GPS

A szett tartalmaz egy GPS-t, egy távkapcsolót, G-szenzort és 5V DC átalakítót a tápellátást biztosítására. A motoros kamera egyszerűen felszerelhető, időjárásálló és nem kell tölteni. A részletes technikai adatokat megtalálod itt. A motorozási élményét rögzíthetjük a fedélzeti kamerák segítségével és visszanézhetjük a nem várt eseményeket. Pontos GPS koordinátáknak köszönhetően akar a videó megtekintésével egyidőben térképen is követhetjük az események helyét.

Vízálló

Vízálló akció kamerák nem csak motorosoknak. Járműre szerelhető, folyamatos felvételt biztosító rendszer. Gyorsan és egyszerűen használható és mobil appal konfigurálható. Az Innovv által kifejlesztett kamera rendszerek és kiegészítők egyszerűsítik a biztonsági videó felvételek készítését és egyéb elektromos berendezések tápellátását.

Nem kell tölteni

Nem kell az akkumulátor lemerülése miatt aggódni többé. Az Innovv kamerák a motorkerékpárról kapják a tápellátást.

A fizetendő ár bruttó végösszeg ami 27% ÁFA-t tartalmaz.

Kérjük a termék raktáron lévő darabszámát ellenőrizze. A szállítási határidőt a raktáron lévő készlet esetén tudjuk tartani. Amennyiben nincs raktáron a termék, akkor két-három hétre növekszik a szállítási idő.

Törlés

77 vásárlás eddig

Cikkszám: K5 Kategóriák: ,

4K motoros fedélzeti kamera rendszer tartalma

○ 1 x 4K motoros fedélzeti kamera
○ 1 x külső mikrofon
○ 1 x Full HD kamera vezetékkel
○ 1 x GPS egység
○ 1 x távirányító egység
○ 1 x 12V to 5V átalakító
○ 2 x Kamera felfogató szett
○ 1 x Felhasználói leírás (PDF)
○ 1 x SD kártya olvasó

Az Innovv terméket gyártó felhasználóbarát hozzáállása évek óta biztosítja a vevők elégedettségét.

K5 technikai részletek

További információk

Tömeg 0.95 kg
Méretek 20 × 15 × 7 cm
Memória kártya

128GB Memória kártyával és Firmware frissítéssel, 128GB Memória kártyával, Memória kártya nélkül

Twitter
Visit Us
Follow Me
INSTAGRAM
YOUTUBE
YOUTUBE